, ,

9 av 10 håndverkere vil ha ESSBOX MINI

Foto: ESSVE

Foto: ESSVE

ESSVE følger opp salgssuksessen ESSBOX og lanserer ESSBOX MINI. Torstein Raths fra Ditt Bygg AS på Lørenskog har testet den, og er fornøyd med det han har sett. – Skal jeg på et serviceoppdrag og ikke trenger all verdens av bokser, er den veldig fin å ta med seg.

I en undersøkelse som ESSVE gjennomførte svarte ni av ti håndverkere at de ønsket en mindre variant i tillegg til den originale ESSBOX. Torstein Rahts har innrettet hyllesystemet i bilen sin for ESSBOX, men ønsker likevel å bruke MINI i stor grad fremover.

–  Jeg har brukt systemet i et halv års tid og synes det er et ganske innovativt produkt. Tidligere lå det skruer og spiker over alt, nå kan jeg slenge kofferten inn i bilen og det er like ryddig. I tillegg er den perfekt for serviceoppdrag, hvor jeg bare trenger et fåtall bokser. MINI er hendig, passe stor og veldig solid, forteller han.

Videreutviklet lås- og lukkefunksjoner

Foruten mindre størrelse (størrelsen på MINI er kun 60 prosent av den originale ESSBOX) har ESSVE introdusert en ny låsmekanisme og trinnvis åpning av koffertlokket. Du kan fortsatt bruke de samme ESSBOX-forpakningene som med originalen.

– Spesielt den nye lås- og lukkefunksjonen på MINI liker jeg godt. At lokket står av seg selv og ikke klapper igjen eller faller bakover, er en stor fordel. I tillegg er den lettere å både åpne og lukke. Det er tydelig at ESSVE tar tilbakemeldingene fra oss proffbrukere på alvor, sier Raths.

Se også: Skuminnlegg ESSBOX MINI og ESSVE Programa Karmskrue

– Tåler mye juling

Han forteller videre at på hans arbeidsplass må en MINI regne med å skjøtte flere oppgaver enn kun å romme festemidler:

– Ofte blir den stående ute i regnet, men – siden den er tilnærmet vanntett – slipper man problemet med rustne spiker og skruer. Og, siden den er så solid og tåler mye juling, hender det at jeg bruker den som krakk, avslutter Raths.

LES MER OM ESSVE ESSBOX MINI HER