ESSVE utvider fugsortimentet

essve_fug

Festemiddelleverandøren ESSVE lanserer fire nye fugtyper som inngår i deres allerede innholdsrike sortiment. – Vi vil hjelpe håndverkerne å gjøre jobben mer effektivt og kunne levere kvalitet, sier markedssjef Silje Netskar i ESSVE.

En ny universalfug, en takfug og to fugeskum slutter seg til sortimentet. Universalfug Allvær er en smidig og høyelastisk fug som fungerer spesielt godt til utendørsbruk og som fester i all slags vær. Vått og kaldt, sommer og vinter. Den fester på alle materialer, fryser ikke og er værbestandig fra første sekund.

– Universalfug Allvær er perfekt for norske forhold, og er den vi anbefaler hvis man skal montere eller reparere takrenner som lekker eller ved tetning av gjennomføringer. En fug for hele året, forteller Netskar.

I tillegg kommer ESSVE med en ny takfug som er ideell til takpapp og blikktak. Den er basert på asfalt og forsterket med glassfiber, og fester til våte overflater, tetter umiddelbart og tørker raskt.  Passer utmerket til piper, og til tetting av store sprekker og hull.

Miljøskum

Fugeskum Eco Pro er isocyanatfritt og er dermed et miljøskum. Det er utviklet som et ledd i selskapets satsning på mer miljøvennlige produkter. – Dette fugeskummet gir mer volum og er lettere å skjære i. Det er også lyddempende, varmeisolerende og herder raskere enn øvrige fugeskum. Passer perfekt til dører, vinduer og gjennomføringer, sier hun.

Fugeskum Flex Pro er et nyutviklet og svært elastisk fugeskum som innehar mange av de samme kvaliteter som miljøvarianten Eco Pro. Dette produktet i tillegg brukes på elementer som er i bevegelse. Det er svært varmeisolerende og demper akustikk. Med aktivator kan den brukes helt ned til minus 15 grader.