GLAVA® lanserer Proff 34

galva

GLAVA® har videreutviklet hovedproduktet og lanserer Proff 34, med bedre isolasjonsevne for norske bygg og boliger.

Proff 34 erstatter dagens Proff 35

– Nå har vi tatt hovedproduktet vårt ett steg videre, som gir mulighet til å isolere norske bygg enda bedre, sier Henrik Norland, produktsjef for bygg i GLAVA®.

GLAVA® jobber kontinuerlig for å utvikle produkter med bedre evne til å isolere

Høsten 2015 åpnet GLAVA® ny produksjonslinje i Stjørdal, der det er investert 130 millioner kroner i bygging av Europas mest moderne produksjonslinje for glassullproduksjon.

– Det stilles stadig større krav til isolasjonsverdien i det norske byggemarkedet. Vi er rustet for å møte etterspørselen etter økt boligkomfort, sier Jon Karlsen, administrerende direktør i GLAVA AS.

Investering i nye produksjonsanlegg ved fabrikkene i Stjørdal og Askim betyr mer energieffektiv og rasjonell produksjon av glassullprodukter. Bedre produktegenskaper er et viktig ledd i satsingen. Optimaliseringen av produktet, for å oppnå bedre isoleringsevne, har også gitt enda bedre spenst og formfasthet, noe som gjør monteringsarbeidet enklere.
Isolasjon handler om energi, miljø og komfort. Jo lavere lambda-verdi, desto bedre isolerer produktet. Med høyere isolasjonsevne oppnår vi bedre inneklima og lavere energiforbruk.

PROFF 34

  • PROFF 34 brukes som varme- og lydisolering av gulv, vegger og tak i nye og eldre bygninger.
  • PROFF 34 kan også benyttes som termisk- og støyisolering av kjøle- og fryserom, skip og tanker.
  • PROFF 34 er godkjent for komfortisolasjon om bord i skip.
  • PROFF 34 har en nominell bredde på 570 mm og anvendes til både 36 mm og 48 mm trevirke.
  • PROFF 34 leveres som plate (med og uten papir), rull, takstolplate (med og uten papir), bjelkeplate, stålstenderplate og stålstenderrull.