,

Jackon med nytt garasjeelement

jackon-siroc

Nå lanseres et nytt system som skal gjøre det raskere og enklere å bygge garasje. Jackon Siroc er et komplett system som både gir forskaling til dekket og sokkel i et og samme element.

– Vi vil bidra til å gjøre det enklere å bygge et godt garasjegulv. Garasjen er mer enn et sted vi setter fra oss bilen. Mange trenger ekstra lagringsplass i et rom hvor ting kan stå tørt og trygt, forteller Bengt Bøyesen, markedsdirektør og utviklingssjef i Jackon.

Forenkler byggeprosessen

Den nye systemet består av både rette elementer og hjørneløsninger. Fordelen med det nye Jackon Siroc garasjeelementet er at det gir både forskaling til dekket og sokkel til veggen på en gang. Elementet er utformet med en ekstra, innvendig fibersementplate som etter støp danner en opphøyd kant for svill og bæring for videre reisverk. I stedet for å først støpe dekket og så bygge sokkelen, gjør man altså alt i én operasjon før garasjeveggene kan settes på plass. Elementet er også ferdig behandlet utvendig, slik at det skal være så raskt og enkelt som mulig å få garasjen ferdig.

Store i utlandet

– Garasjesystemet produseres i Sverige, og blir lansert i hele Skandinavia i januar. Vi tror produktet vil treffe et ønske om forenkling i markedet, forteller marketingsjef Marianne Mügge.