,

Lanserer mer brukervennlige spikerpistoler

DSC_9627

Etter nærmere to års utviklingsarbeid lanserer festemiddelprodusenten ESSVE nå et av selskapets største satsninger, deres egne spikerpistoler. – Vi har tatt håndverkerne på alvor og latt dem være med å utvikle et verktøy med nye funksjoner som gir økt brukervennlighet og bedre sikkerhet, sier daglig leder Morten Bredesen i ESSVE.

Sortimentet til de nye spikerpistolene til ESSVE består av 16 ulike modeller, innenfor kategoriene rettbåndet spikerpistol, coilpistol, takpapp pistol, klammerpistol, dykkertpistol og beslagspikerpistol.

– I utviklingen av pistolene har vi samarbeidet tett med både produsenter og 60 håndverkere som over en seks måneders periode har testet de nye pistolene. De har gitt svært gode tilbakemeldinger. Derfor har vi kunnet tilpasse pistolene med smarte funksjoner, slik som svivelkobling med 360 graders rotasjon som forhindrer krøll på slangen. I tillegg har vi lagt vekt på et ergonomisk design og har både et forlenget gummihåndtak og justerbar beltekrok. Det øker også sikkerheten til bruken av spikerpistolen, sier daglig leder Morten Bredesen i ESSVE.

 

FNG34_90

Eget servicekonsept

Som en del av lanseringen av de nye spikerpistolene has ESSVE også utviklet et eget servicekonsept.

– Vi har ferdige service-kit som selges hos forhandleren, slik at brukeren selv kan vedlikeholde verktøyet. På posen finnes det en QR-kode som brukeren kan skanne og få veiledning til hvordan man gjør servicen selv – trinn for trinn. Hvis håndverkeren er flink med riktig forebygging skal det ikke være nødvendig å levere maskinen på service. I tillegg har vi på maskinens koffert, eller på selve kompressoren, satt på QR-koder som henviser til ulike instruksjonsfilmer for hvert produkt. Det gjør det enkelt å komme i gang, sier Bredesen.

Nordisk-klima