,

Luksuriøs terrasse med skjult innfestning

essve_hds

Dagens terrasser blir både større og mer luksuriøse, og dermed øker de estetiske kravene. Med ESSVEs nye terrasseskrue HDS blir resultatet penere, uten synlige skruehoder.

ESSVE lanserer nå ESSVE Terrasseskrue HDS (Hidden Decking System) for skjult montering i Kebony, Malmfuru, Royal behandlet virke, varmebehandlet virke og Sibirsk lerk. Skruene monteres enkelt i sidene på terrassebordet ved hjelp av et spesialtilpasset monteringsverktøy og bits. Skruene er i syrefast stål A4 som gir en holdbar montering over tid.

HDS-systemet gir en så godt som usynlig montering av terrassebordene. Dette er takket være skruens design og monteringsverktøyets utforming. Monteringsverktøyet sørger for riktig distanse mellom hvert terrassebord samtidig som vinkelen skruen monteres i, gir en sterk og holdbar montasje.

Terrasseskruen finnes i to dimensjoner

  • 4,8×50 – for terrassebord med tykkelse 19 – 25 mm, maks bredde 110 mm
  • 4,8×60 – for terrassebord med tykkelse 25 – 34 mm, maks bredde 150mm

Monteringsverktøyet har ergonomiske håndtak og høy klemkraft som gir en enklere og mer stabil montering. Monteringsverktøyet klemmes over terrassebordet, og en skrue plasseres i hvert av hullene. Monter deretter med det medfølgende spesialbitset. Skruen som peker mot forrige terrassebord monteres først. I alle terrassebordskjøter må det legges en lask på drageren slik at skruene får tilstrekkelig feste inn på terrassebordkanten. Skruens sylindriske hode gir kun et lite synlig hull på siden av terrassebordet og den pilformede spissen på skruen minimerer risikoen for sprekker i trevirket.

Det finnes to ulike monteringsverktøy, avhengig av bredden på terrassebordene:

  • Til bredde 85 – 110 mm
  • Til bredde 110 – 150 mm