Ny ekstrem limserie som limer omtrent alt, samtidig som den er snill mot miljøet

ESSTACK XTRM limer 500 kg/m2 på direkten!

ESSTACK er limserien som kombinerer ekstrem heft med evnen til å feste seg til omtrent alt, både porøse og tette materialer. Limet fungerer både ute og inne, kan males over og er værbestandig. Det tåler fuktige overflater og miljøer, herder under vann og har en levetid på minst 20 år. Serien er uten løsemidler som isocyanater.

Esstack-seriens store fordel er at limene hefter umiddelbart, og at man slipper å støtte opp limfugen i påvente av herdetiden. Dette sparer en naturligvis for mye tid. Limene er også brukervennlige fordi de er enkle å bruke.

Fakta om ESSTACK-produktene:

ESSTACK PRO1– har den høyeste sluttbelastningsverdien
En videreutvikling av originalproduktet HT-X, men nå raskere og med enda bedre heft! Den ekstreme sluttbelastningsverdien på nesten 30 tonn/m2 imponerer.

ESSTACK CLEAR – det transparente limet (verdensnyhet!)
Unikt transparent monteringslim med umiddelbar heft. En glassklar limmasse istedenfor for den tradisjonelt hvite. Passer overalt der man ikke vil at limet skal synes; perfekt ved montering på glass.

ESSTACK EASY – et lim som er lettere å bearbeide
Litt mykere konsistens, noe som gjør det lettere å bearbeide, selv i minusgrader. Et universallim til både håndverkeren og hobbysnekkeren når man ikke trenger maksimal heft umiddelbart. Finnes i flere farger.

ESSTACK XTRM – takler 500 kg/m2 umiddelbart (verdensnyhet!)
Markedets nye versting, som klarer en umiddelbar belastning på ufattelige 500 kg per m2. Det er dermed det sterkeste monteringslimet på markedet.