,

Ny lim- og fugserie fra ESSVE

essve_ny_limserie

Nå i sommer lanserte ESSVE sitt nye sortiment med lim og fug. Det nye designet på emballasjen er ment å gjøre sortimentet oversiktlig og tydelig, slik at kjøpsopplevelsen i butikk blir bedre. Men det er ikke bare utseendet som er oppgradert. En ny 25 prosent akryl skal sørge for mer fleksibilitet og færre sprekker i malingen. En sprayboks med steinlim erstatter bøtter, mikser – og masse søl.

Problemet er velkjent: Nymalt leilighet hvor alt ser nytt og delikat ut, men etter litt tid – kanskje bare uker – dukker mørke striper opp i hjørner og ved listene. Dette skyldes at akrylen slår sprekker og rommet ser ikke lenger nymalt ut. Daglig leder og snekker i Eksakt Bygg AS, Robert Ekeberg, har ofte opplevd at kunden sitter misfornøyd tilbake.

– Dette er veldig irriterende for kunden, og er ofte noe man får reklamasjon på. Men flytter man for eksempel inn i et nybygg, har man ikke reklamasjonsrett. Det frustrer mange, forteller han.

Jeg kommer til å bruke ESSVEs akryl heretter. Den vi brukte før, var bare ikke god nok

Robert Ekeberg
Robert Ekebergdaglig leder i Eksakt Bygg AS

Aldri mer sprukne lister

– Vi var ikke fornøyd med akrylen vi brukte. Vi savnet fleksibilitet og stabilitet, og fikk klager fra misfornøyde kunder som hadde opplevd at akrylen slo sprekker og slapp taket, sukker Ekeberg.

Han takket derfor ja til å teste ESSVEs nye 25 prosent akryl, som er utviklet for å bedre hverdagen både for håndverker og kunde. Robert Ekeberg likte nykomlingen fra første sekund.

Smart med tydelig etikett

– Det første jeg la merke til var den nye etiketten på patronen. Det er veldig smart å gjøre det så lettleselig og tydelig. Under arbeidet registrerte jeg også at den var smidig å jobbe med, og tørket relativt fort.

Han understreker at det er for tidlig å konkludere ennå, men foreløpig ser det veldig bra ut. Innfrir akrylen er Ekeberg sikker i sin sak.

– Jeg kommer til å bruke ESSVEs akryl heretter. Den vi brukte før, var bare ikke god nok, smiler han.

Rist sprayboksen og start muringen

Ekeberg er også imponert av det nye steinlimet fra ESSVE. Nylig testet han dette på muring av Leca-blokker og resultatet var forbløffende.

– Vi trengte bare å riste sprayboksen og sette i gang. To bokser gikk med på 25 blokker. Vi slapp å bruke bøtter og mikser med alt det sølet, avfallet og tidsbruken det fører med seg. Limet fikk herde over natten, og det var det, smiler han.

Han er overbevist om at han vil bruke steinlim fremover, og forteller at han er nysgjerrig på andre bruksområder og hvor sterkt limet er. – Dersom dette er så bra som det ser ut til, gjør det arbeidsdagen vår vesentlig lettere og mer effektivt, avslutter Robert Ekeberg.