Nye Leca-blokker gir robuste vegger raskere enn noen gang

Leca Basic blokk med mõrtelkasse og M5

To Leca-nyheter som har det til felles at de er mye raskere å sette opp enn vanlig Leca, det går minst like raskt som tradisjonelle innvendige reisverksvegger. Begge blokksystemene har et not og fjær-system som går under navnet Leca Lock.

Leca Lettvegg

Leca Lettveggsblokk med blokklim og mõrtelkasse

Med Leca Lettveggsblokk, Leca Limkasse, Weber Blokklim og Weber Sparkel får du robuste lettvegger på rekordtid. Monteringsskinner hører også med.

Lettveggsblokken har finere overflatestruktur enn vanlig Leca, not og fjær på fire sider og skal ikke mures, men limes. Limkasse for utlegging og eget blokklim er en del av konseptet. Dessuten behøver ikke veggene å pusses, de kan sparkles, med en nyutviklet sparkel.

Leca Basic

Leca Basic blokk med mõrtelkasse og M5

Leca Basicblokk, Weber Murmørtel M5 og Leca Mørtelkasse: Til sammen gir dette Leca vegger som er raskere, enklere og bedre.

Dette er den nye allround Leca-blokken som kan brukes til nesten alt. Den har not og fjær på to sider, og på de fleste områder der du tidligere har brukt Leca, vil Leca Basic gjør jobben enklere og raskere. Mørtelkasse og nyutviklet murmørtel er en del av systemet.