,

Ruller sparkel på murvegger i høyt tempo

Bilde 2. Rask sparkling

Weber lanserer nå en sparkel som kan rulles på veggen. – Det gjør arbeidet raskere og det er enklere å få et godt resultat, sier produktsjef Jonas Jalmerbrandt.

Weber Sparkel RS

  • Ferdig blandet i bøtter
  • Kan påføres med vanlig malingsrulle eller sprøytes
  • Mindre søl og renere byggeplass

 

Den ferdigblandede sparkelen kan rulles på ved bruk av vanlig malingsrulle. Det gjør arbeidet både raskere, enklere og mer ergonomisk. I tillegg er forbruket av sparkel langt lavere pr. kvadratmeter sammenlignet med en tradisjonell pussoppbygging.

Sammen med Leca Lettveggsblokker som ble lansert i fjor og det nye limet Stone Fix, utgjør rullesparkelen et system som er meget effektivt og raskt. Sparkelen kan også sprøytes på veggen. Sprøyting av sparkelen vil gi en meget rask og rasjonell fremdrift , spesielt på større prosjekter.

Leca Lettvegg, Weber Stone Fix og Weber Sparkel RS

2. Det er to nyheter som gjør Leca Lettvegg til tidenes raskeste Leca vegger: Weber Stone Fix – lim på sprayboks, og Weber Sparkel RS, sparkelen som bare kan rulles på.

Mindre søl
Weber Sparkel RS kommer i bøtter tilpasset ruller og er derfor klar til bruk rett fra fabrikk. Sparkelen har lav krymp og god fyllevne og er optimalisert for bruk på Leca.

– Fordelen er selvfølgelig at det blir mindre søl og det er helt støvfritt. Det er ikke lenger behov for blanding på byggeplassen, sier han.

Etter påføring glattes sparkelen med sparkelbrett. Når sparkelen har tørket så slipes den til en pen og glatt overflate, ferdig for maling.

Weber Sparkel RS er velegnet for bruk innendørs på vegg og tak i tørre rom.

Skikkelig begeistret murmester

Frode Løberg hos Mjøsen Murmesterforretning har akkurat satt opp 200 m2 Leca Lettvegg 118 mm og brukt produktnyhetene Weber Sparkel RS og Weber Stone Fix, og er veldig begeistret.

Sparkelen har lav krymp og god fyllevne og er optimalisert for bruk på Leca.

Sparkelen har lav krymp og god fyllevne og er optimalisert for bruk på Leca.

– Det er overraskende hvor bra det var! Det var jo oppe på et blunk!, sier han. Veggene var 30 meter lange og var en branncellevegg på Jernbaneverkets datalagringsrom på Hamar.

– Dette skal vi bruke mer av, vi driver allerede og priser det på et nytt prosjekt nå, avslutter han.

Weber Sparkel RS leveres i 12 liters spann og 15 liters plastsekk

Weber Sparkel RS leveres i 12 liters spann og 15 liters plastsekk